Over dit project

 

Optiek Martens & Mathot, Maastricht

De winkel hebben naar de moderne tijd getrokken zonder met de vaak tijdelijke interieur hypes mee te gaan. De zaak is een tijdloze, warme en moderne winkel geworden waar de eigenaar zich thuis voelt en het publiek graag komt winkelen.

Eye-catcher van de zaak is de grote industriƫle tafel midden in de winkel. deze is gecombineerd met verschillende stoelen, wat een speels effect geeft. De tafel is geplaatst op een mooi vloerkleed wat weer in contrast staat met de bijzondere vloer. Deze vloer lag voor de verbouwing onder een tapijt maar het is een oude kloostervloer die nu weer totaal tot zijn recht komt. Tel daar de bijzondere Dutch Design lamp van akoestisch melamineschuim en het perfecte lichtplan bij op en het plaatje is compleet.